Cierpa Kaizen zet verbeterpunten om in verbeteracties

Cierpa Kaizen maakt verbeterpunten zichtbaar en beheersbaar. U heeft niet alleen overzicht over uw actiepunten, maar doordat u de voortgang monitort van idee tot realisatie, kent u ook de waarde van de verbeterpunten.

Want wie de impact van ideeën kent, zal structureel gaan verbeteren. De overzichtelijke, realtime actielijst van Cierpa Kaizen helpt de organisatie actiegericht te denken.

De voortgangsgrafieken, visuele statuscodering (de bekende ‘PDCA-bolletjes’) en gemiddelde doorlooptijden versnellen het verbeterproces met een factor 2 tot 3! Verbeter ook uw bedrijf met deze effectieve benadering.

Cierpa Kaizen software

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Kaizen & Cierpa Software
Cierpa Kaizen is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Cierpa Kaizen