Cierpa Competence voor de juiste kennis op de juiste plaats

Met de juiste kennis op de juiste plaats halveert het aantal bedieningsfouten met 50% gedurende het eerste verbeterjaar! Cierpa Competence helpt uw organisatie door de laatste kennis en standaarden op één plek te bundelen en toegankelijk te maken.

Onze competence software geeft helder inzicht welke kennis aanwezig is en waar bijgespijkerd moet worden. U zorgt ervoor dat de juiste certificaten tijdig behaald worden. Middels e-learning in uw eigen online academy voedt, behoudt en verbetert u de kennis binnen uw bedrijf.

Cierpa Competence maakt de bedrijfsstandaarden, werkinstructies en interne opleidingen eenvoudig toegankelijk en overzichtelijk. Kennisgaps behoren snel tot het verleden. Zo kunnen uw organisatie én uw medewerkers gezamenlijk groeien.

Cierpa Competence software

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa Competence & Cierpa Software
Cierpa Competence is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten!

Cierpa Competence