Het verhaal achter Cierpa

Iets moeilijks makkelijk maken. Dat doet goede software. En dat doet Cierpa. Met een groep steengoeie developers en verbeterexperts ontwikkelen we slimme, toegankelijke software. Zo zorgen wij ervoor dat jij het beste uit je bedrijf kunt halen!

Wij weten hoe jij de top bereikt

Kortere levertijden, kleinere voorraden, grotere productie, snellere productwissels – wij kennen het verbeterproces van A tot Z. We weten welke informatie je nodig hebt om verder te komen. Welke verbetermethodes, technieken en analyses nodig zijn om een echte slag te kunnen maken. En daar is onze software op gericht. Om jou te helpen groeien en de competitie te winnen.

Geluk op de werkvloer

Maar daar gaat het ons niet alleen om: winnen. Wij willen ook bijdragen aan het geluk van de werkende mens. En dat kunnen we, met onze software. Want als je slimme software hebt, die achter jou staat, je leven makkelijker maakt, je proces efficiënter maakt, je kosten verlaagt, dan wordt je dagelijks werk leuker. Raak je gemotiveerd door de resultaten die je boekt. Kom je steeds verder in jouw verbetertraject. Word jij gelukkiger. En wij dus ook.

 Met supergoede, makkelijk te bedienen software kan iedere werknemer en ieder bedrijf groeien – met plezier zelfs. En dát drijft ons.

Thumbnail

Een kijkje op ons kantoor en bij ons team.

Wie is wie?

Mathieu van Loon
CEO, Mede-oprichter
De vraag die mij drijft als CEO en mede-oprichter van Cierpa is: hoe versterk je een cultuurverandering (continu verbeteren) met software? Als ik een operator of manager zie demonstreren hoe het team heeft verbeterd met behulp van onze software, dan ben ik oprecht trots op wat we met Cierpa bijdragen.
Han van der Heijden
Sparringpartner
Ik ben sparringpartner voor consultants en klanten met inhoudelijke vragen. Daarnaast zorg ik ook voor klantondersteuning en marketing. Waar ik gelukkig van word? Als onze klanten verbetersucces boeken!
Janneke Möhlmann
Interaction Designer, Marketing
Als Interaction Designer bedenk ik hoe de gebruikers van onze software hun doel het makkelijkst kunnen bereiken. Welke stappen moeten ze doorlopen? Waar staan de buttons? Hoe ziet de software eruit? Ik vind het fantastisch als mensen de software voor het eerst gebruiken en snappen hoe ze hun doel kunnen bereiken.
Dong Lin
Software developer
Als software developer creeër ik gebruiksvriendelijke features volgens de wens van onze klant. Wat ik leuk vind aan deze baan is het bouwen van software dat gecompliceerde zaken minder gecompliceerd maakt. Als ik zie dat onze software bijdraagt aan het gemakkelijk maken van het werk van de klant, maakt me dat gelukkig.
Elmer Okken
Software developer
Als software ontwikkelaar werk ik aan de functionaliteit van de applicatie. Nieuwe ideeën en ontwerpen worden door mij uitgewerkt en ik kan daar een vorm en structuur aan geven. Ik word blij als alles werkt en er overzichtelijk uitziet.

Over cierpa