Samenwerking
Meerwaarde

Uw vakkennis + onze software = succesformule

Cierpa Software helpt klanten zelfstandig, gestructureerd verbeteren. Maar of het nu gaat om WCM, TPM, OEE, 5s audit of LEAN: zij hebben altijd behoefte aan een deskundige die ze op weg helpt. Daarom werkt Cierpa graag nauw samen met gedreven consultants. Wij geloven dat gebundelde kracht het beste resultaat voor de klant oplevert.

Uw succes is ons succes
De rol van een consultant is zeer specifiek. Een goede consultant levert immers altijd maatwerk dat leidt tot schaalbare oplossingen. Cierpa levert software die de consultant daarin ondersteunt. Die helpt om de essentie van het verbeterproces op een eenvoudige manier door te voeren. En zit dus nooit zelf op de stoel van de consultant, maar draagt juist bij aan diens succes door de constante, hoogwaardige kwaliteit.

Een ideale gereedschapskist
Cierpa Software is modulair en veelzijdig. De modules werken naadloos samen, van Kaizen Lean tot Assessment. Daarnaast biedt Cierpa ook ‘train de trainer’ software: elke consultant kan in zijn eigen tijd de modules echt eigen maken. Cierpa Software is een gereedschapskist met werkende gereedschappen, voor consultants en klanten.

Ziet u als consultant het voordeel van een samenwerking met Cierpa? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Resultaat realiseren staat voorop — en de samenwerking met Cierpa helpt je om dat resultaat te maximaliseren.

Peter Santegoeds, consultant

De gezamelijke meerwaarde van Cierpa & consultants

Meer impact
Samen helpen we de klant op weg naar meer autonomie. Bijvoorbeeld door aan te sturen op zelfstandig versnellen van het verbeterproces. En door het zichtbaar maken van onze gezamenlijke impact. Omdat Cierpa Software naadloos op het verbeterproces aansluit, verankeren we zelfstandig verbeteren in de organisatie. Consultant en Software cultiveren een verbetercultuur.

Meer controle
Consultants beschikken met Cierpa over een kant-en-klaar softwarepakket en kunnen direct aan de slag. Voor de gebieden die aandacht behoeven, bevat de software trainingen. Zowel consultants als eindgebruikers beschikken over relevante communicatiematerialen, trainingen en eenpuntslessen op het gewenste niveau. En omdat er minder stress is over de randvoorwaarden, hebben consultants meer controle over het proces.

Meer verkoop
Onze gezamenlijke inspanningen leiden tot meer verkoop. Cierpa zorgt dat consultants direct inzetbare marketingtools ter beschikking hebben. Dat varieert van kleinschalige inzet van brochures via uitgebreide(re) workshops tot het organiseren van gezamenlijke klantendagen. Een gecombineerde positionering die leidt tot vergrote herkenbaarheid en verhoogd vertrouwen. Zo verlagen we de aankoopdrempel.

Cierpa Software & lean manufacturing in organisaties

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van de software suite.

Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat organisaties tot betere en snellere eindresultaten komen en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software kunnen bedrijven dit voortdurende proces eenvoudig en snel aansturen. Cierpa Software maakt sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Word ook preferred partner van Cierpa Software

Preferred partners van Cierpa Software staan samen met ons team aan het roer van de verdere ontwikkeling van de modules. Daarnaast komen zij in aanmerking voor staffelkortingen en mogen zij als eerste gebruik maken van nieuwe features. Vul onderstaand formulier in en ontdek alle voordelen in een persoonlijk gesprek.

Voor consultants