Cierpa OEE: weg met de verspilling in uw productie

Een onnodig lange productietijd, storingen, korte stops, overbodig afval: ieder productieproces kent verspillingen. Maar welke zijn het en hoe elimineert u ze? Met de OEE software van Cierpa maximaliseert u uw productieproces.

Verbeteren begint met het vaststellen van knelpunten én het creëren van draagvlak. Wanneer iedereen begrijpt wat verbeteren betekent voor zowel de werkvloer als het management, kan uw verbeterproces beginnen.

De OEE software van Cierpa bundelt handmatige, digitale of real-time verzamelde gegevens en zet ze om in inzichten. Zo ziet iedereen waar de focus in het verbeterproces moet liggen. En kunt u gezamenlijk grote stappen zetten!

Cierpa OEE Software in het kort

OEE kennis & tips

Tips van de verbeterconsultant: Peter Santegoeds

“Een financieel voordeel is altijd een goede stimulans binnen het verbetertraject! Dat maken we dan ook zichtbaar.”

De implementatieroute van Cierpa OEE

De OEE software van Cierpa wordt door uiteenlopende bedrijven gebruikt. De implementatieroute is echter voor iedereen gelijk en heel overzichtelijk.

Succesvol verbeteren in de praktijk: Productiemanager John van Heel, Vetipak:

“Deze OEE software kan ons zeker helpen onze toekomstdoelen te bereiken.”

Download: OEE meten met kruisjeskaart

Aan de basis van OEE meten staat de kruisjeskaart. Download hem direct! Met uitleg over invullen en interpreteren.

Start met OEE - Video

Dirk Jan van Lente legt uit: • wat is OEE, • hoe bereken je OEE, • het start je met meten?

Vraag een online productdemonstratie aan

Wilt u meer weten over een of meer van onze producten? Heeft u vragen over specifieke mogelijkheden? We geven u graag online een demonstratie zodat u ziet hoe onze software uw proces verder helpt. Vul uw contactgegevens in en dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

 
 
 
 

Cierpa OEE & Cierpa Software
Elimineer de verspilling in uw bedrijfsproces en kom tot betere en snellere eindresultaten met Cierpa OEE. Deze OEE software is een module van Cierpa Software. Onze lean manufacturing software is gebaseerd op 5S audits, Kaizen en OEE en maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. 

Cierpa OEE