Over Cierpa

Cierpa helpt productiebedrijven al ruim 10 jaar naar de top. Door nauwe samenwerking met consultants heeft Cierpa als geen ander inzicht in de dagelijkse praktijk van een productie-omgeving.

Na een bescheiden start in 2005 als additionele divisie voor een consultancy bureau, is Cierpa al snel zelfstandig software ontwikkelaar geworden. Van het aanbieden van een enkelvoudig product groeide het bedrijf uit tot een twaalfkoppige leverancier van verbetersoftware aan snelgroeiende ondernemingen.

Modulaire, gebruiksvriendelijke software suite
Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedereen in elk bedrijf. Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van de software suite. De modules sluiten naadloos op elkaar aan en de software is zeer eenvoudig in gebruik – voor consultants, bedrijfsleiders, operations managers en operators. Wegnemen van gebruiksdrempels is een belangrijk thema in de nauwe samenwerking van Cierpa met organisaties en consultants.

Booming vanuit de Benelux
Inmiddels ondersteunt Cierpa industriële bedrijven in Nederland en omringende landen, variërend van Aviko, Mosa, Bakkersland, Flamco en Clean Lease tot Friesland Campina en Philips. De komende jaren richt Cierpa zich op pan-Europese uitbreiding, steeds vanuit de solide Rotterdamse basis.

Dit klinkt interessant! Neem contact met ons op.

CEO Mathieu van Loon vertelt over Cierpa Software

LoancxcmdnA

Cierpa Software & lean manufacturing in uw organisatie

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Cierpa Software maakt sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

Meer weten over zelf continu verbeteren?

Gratis whitepaper: Hoe succesvolle bedrijven hun weg vinden naar de top.