Flamco: Tot 50% reductie onderhoud

Testmonials
Casses

Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten. Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidden.

"Cierpa bood de mogelijkheid om realtime de OEE-berekeningen uit te voeren. De Cierpa OEE tapt in op onze bestaande sensoren, PLC’s, datastromen en IT infrastructuur. Het mooiste resultaat is dat we het wekelijkse onderhoud met 50% hebben kunnen reduceren.

Resultaten van Cierpa OEE:
• Wekelijks onderhoud is met 40-50% gereduceerd
• Omsteltijden zijn met behulp van SMED gereduceerd, met de Cierpa OEE is te volgen of deze effecten definitief zijn
• Volgen van stilstanden na het doorvoeren van wijzigingen"

Ik wil ook Cierpa OEE gebruiken
Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.
Meer succesverhalen
Levien de Bliek, Philips Lighting
software lean 5s audit OEE kennis kaizen
Philips Lighting: Kostenreductie en omzetstijging
Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem vervangen en automatiseren, en zo de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie reduceren. Cierpa OEE, Cierpa Kaizen en Cierpa Quality zijn ingezet bij dit proces.
Raymond Vermeulen, Production Manager
software lean 5s audit OEE kennis kaizen
Royal Mosa: Tot 50% reductie in de stilstanden
Mosa is een innovatieve Nederlandse tegelfabrikant met verkoopkantoren over de hele wereld. Mosa is begonnen met real-time OEE berekenen vanwege een duidelijke behoefte bij de operators om tijdsbesparingen door te voeren. Inzicht in de duur en oorzaken van stilstanden stond centraal in de behoefte om gerichter te kunnen verbeteren.
Karin Warrink, Training & Development manager
software lean 5s audit OEE kennis kaizen
CleanLease: Verbeteringen worden opgepakt en geborgd
"Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met de Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging."