CleanLease: Verbeteringen worden opgepakt en geborgd

Testmonials
Casses

CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. De eerste wasserij startte in 1910 in Wormerveer en sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener voor de segmenten ziekenhuizen, zorg en hospitality, in Nederland en België.

"Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met de Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën, maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging. Ook werkten we met losse actielijsten, waardoor de borging van lopende acties en verbeteringen moeilijk was.

Om hier een einde aan te maken hebben we de Cierpa Kaizen ingevoerd op alle Nederlandse vestigingen. De tool is webbased dus alles is bereikbaar via het net.

Met de Cierpa Kaizen hebben we resultaten geboekt om trots op te zijn:

• Alle acties worden geborgd conform een vaste methodiek die iedereen begrijpt
• Verbeterideeën en acties zijn meetbaar
• Er zijn vaste teams opgericht die wekelijks met ploegoverdracht verbeteringen bespreken
• Medewerkers voelen zich gehoord

De Cierpa Kaizen heeft een positieve werking op zowel het proces als alle medewerkers. Het geeft iedereen een handvat hoe verbeteringen binnen de organisatie op te pakken en te borgen."

Ik wil ook Cierpa Kaizen gebruiken
Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.
Meer succesverhalen
Rodney van As, Quality Engineer
software lean 5s audit OEE kennis kaizen
Flamco: Tot 50% reductie onderhoud
Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten. Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE Cockpit omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidden. Cierpa bood de mogelijkheid om realtime de OEE-berekeningen uit te voeren.
Levien de Bliek, Philips Lighting
software lean 5s audit OEE kennis kaizen
Philips Lighting: Kostenreductie en omzetstijging
Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem vervangen en automatiseren, en zo de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie reduceren. Cierpa OEE, Cierpa Kaizen en Cierpa Quality zijn ingezet bij dit proces.
Raymond Vermeulen, Production Manager
software lean 5s audit OEE kennis kaizen
Royal Mosa: Tot 50% reductie in de stilstanden
Mosa is een innovatieve Nederlandse tegelfabrikant met verkoopkantoren over de hele wereld. Mosa is begonnen met real-time OEE berekenen vanwege een duidelijke behoefte bij de operators om tijdsbesparingen door te voeren. Inzicht in de duur en oorzaken van stilstanden stond centraal in de behoefte om gerichter te kunnen verbeteren.