Testmonials
Casses

Klanten aan het woord over onze lean manufacturing software

Een selectie van onze klanten

Vele klanten gingen u voor in het succesvol inzetten van Cierpa Software

Thumbnail
Thumbnail

Cases

Succesvolle implementatie van onze Lean Manufacturing Software.
Rodney van As, Quality Engineer
Productie van expansievaten bij Flamco: Tot 50% reductie onderhoud
Flamco is de grootste leverancier van expansievaten en montagematerialen voor expansievaten. Flamco startte in 2008 met Cierpa OEE Cockpit omdat handmatige metingen niet tot een precies en zuiver inzicht in de stilstanden van de machines leidde. Cierpa bood de mogelijkheid om Real-Time de OEE berekeningen uit te voeren.
Levien de Bliek, Levien de Bliek
Resultaat Philips Lighting: Kostenreductie en omzetstijging
Philips is wereldmarktleider in productie van starters voor TL-buizen. Philips wilde het bestaande meetsysteem – op papier noteren, in Access invoeren – vervangen en automatiseren. Doel was de foutgevoeligheid en tijdsbesteding aan registratie te reduceren. Via een advertentie voor een vacature in BN De Stem kwamen we bij de Cierpa OEE.
Raymond Vermeulen, Production Manager
De ervaring van Royal Mosa: Tot 50% reductie stilstanden
Mosa is innovatieve Nederlandse tegelfabrikant met verkoopkantoren in de hele wereld. Mosa is begonnen met real-time OEE berekenen vanwege een duidelijke behoefte bij de operators om tijdsbesparingen door te voeren. Inzicht in de duur en oorzaken van stilstanden stond centraal in de behoefte om gerichter te kunnen verbeteren.
Karin Warrink, Training & Development manager
CleanLease
Binnen ons bedrijf liep al een verbeterproces voordat we met de Cierpa Kaizen startten. Onze medewerkers hadden veel verbeterideeën maar het was moeilijk om inzicht te krijgen in de meerwaarde van alle voorstellen. Daardoor kregen de ideeën te weinig opvolging.

Klanten aan het woord over onze lean manufacturing software