Cierpa Software voor realtime inzicht in continu verbeteren

Cierpa Software & lean manufacturing in uw organisatie

Cierpa Software maakt continu verbeteren bereikbaar voor iedere organisatie. Technieken en methodes zoals 5S audit, Kaizen, OEE en het overkoepelende lean gedachtengoed staan aan de basis van de software suite.

Lean manufacturing scherpt het arbeidsproces op de werkvloer dusdanig aan dat u tot betere en snellere eindresultaten komt en verspilling in het bedrijfsproces ultiem wordt teruggedrongen. Met onze lean software voor bedrijven stuurt u dit voortdurende proces eenvoudig en snel zelf aan. Cierpa Software maakt sneller verbeteren haalbaar voor ieder bedrijfsproces.

De OEE Cockpit hebben we kunnen aansluiten op het bestaande datasysteem van Philips (Circle). De papieren rompslomp verminderde aanzienlijk, de foutgevoeligheid werd geëlimineerd en we kregen betere rapportages. Dit alles leidde tot een kostenreducatie, een prijsverlaging en daarmee een verhoging van het aantal verkochte producten.

Levien de Bliek, Area Manager, Philips

Implementatie van Cierpa Software in uw organisatie

1

Inventarisatie
fase

U kunt Cierpa Software direct inzetten om lean manufacturing in uw organisatie te optimaliseren. Natuurlijk is er voldoende ruimte om uw eigen, bedrijfsspecifieke vragen op te nemen.

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een Cierpa Software module? Dan helpen wij u graag: een telefoontje is voldoende.

2

Inrichten software
naar uw wensen

De resultaten van uw bedrijf worden verwerkt in visuele rapportages en beoordelingen. Deze kunnen worden gedeeld via e-mail, inclusief verbeterpunten, zodat de huidige situatie inzichtelijk is voor de hele organisatie en ieder weet wat de eerstvolgende stappen zijn. Wilt u verregaande aanpassingen in de rapportages maken, dan helpen online trainingen van Cierpa u om de software tot in detail onder de knie te krijgen.

3

Gestructureerd
verbeteren

U kunt zelfstandig aan de slag met Cierpa Software. Dit helpt u het verbeterproces te versnellen, bijvoorbeeld door het te vergelijken met andere afdelingen of zelfs met vergelijkbare organisaties. U tilt de organisatie op eigen kracht naar een hoger niveau. Als u graag wilt dat een consultant u helpt bij uw verbetertraject, dan raden wij u er graag eentje aan.

Neem contact met mij op over Cierpa Software!

Vul uw contact gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.